Oranje

U bent hier

Image: 

De bekendste afdeling van onze vereniging is het A-orkest. Een Engels georiënteerd orkest wat zich kenmerkt door een strakkepresentatie, hoog muzikaal niveau gecombineerd met een schitterend uniform.

De bezetting bestaat uit koperblaas instrumenten, trompet, euphonium, trombone, hoorn en bas, aangevuld met houtinstrumenten, dwarsfluit en saxofoon. Daarnaast is er een volledige slagwerkgroep. Mede door het niveau is Oranje een graag gezienegast tijdens nationale en internationale evenementen van straatparades en taptoes en heeft inmiddels dan ook een goede staatvan dienst.      

Vanaf 2019 brengt Oranje een nieuw showproduct. In de nieuwe showproductie 'Oculus' heeft Oranje IJsselmuiden zich laten inspireren door aspecten van het oog. Om een oog zijn werk te laten doen, zullen contrasten gevormd moeten worden.

Tijdens Oculus zal uw oog getriggerd worden door visuele contrasten. Oranje is de uitdaging aangegaan om deze contrasten te visualiseren in een flitsende choreografie. Deze choreografie wordt aangevuld door prachtige muziek, wat één op één een match heeft met het gekozen contrast. Naast de muzikale match, zullen de verschillende contrasten ook in de muziek te horen zijn. Samen vormt dit een boeiende showproductie.

Harold Krikke
Tambour Maître
Eduard Veldkamp
Mars- en Showinstructeur
Jurgen van der Meulen
Slagwerk instructeur
Klaas van Dijk
Ondersteunend Instructeur
René Leckie
Dirigent
Boek ons
Boek ons voor uw evenement