Zilver op NK voor Oranje

U bent hier

Afgelopen weekeinde werden de Nederlands Kampioenschappen Runner-up TWIRL gehouden in het topsportcentrum te Almere. Show- en Drumfanfare Oranje plaatste zich met het minrettepeloton en 2 teams.

Minirettes

Het minrettepeloton haalde met een zeer goede show een verdiende 2e plaats. Een geweldig eindresultaat waar ze erg tevreden mee zijn.

Juniorenteam

Het juniorenteam kwam in een groot en sterk deelnemersveld in actie. Met 11 teams was het niet vanzelfsprekend om een podium plek te bemachtigen. Het juniorenteam behaalde uiteindelijk net geen podiumplek maar is zeer tevreden met een 4e plaats.

Seniorenteam

Ook het seniorenteam had zware concurrentie. In totaal deden er 17 teams mee in hun categorie.  Met een geweldige routine lieten ze toch de concurrentie achter zich en eindigde op een welverdiende 2e plek.

Oranje blijft dan ook met deze resultaten in de top van Nederland mee doen. Op zaterdag 7 maart 2015 zal het seniorenpeloton deelnemen aan het NK in de categorie Parade Corps.