Vereniging van het jaar verkiezing

U bent hier

Show- en Drumfanfare is als vereniging genomineerd als vereniging van het jaar! Aan deze verkiezing mogen alle sport- en cultuurclubs in Nederland meedoen. Als uiteindelijke winnaar van deze verkiezing worden er verschillende workshops aan ons als vereniging aangeboden en wordt er een professionele promotiefilm (inclusief montage) van onze vereniging gemaakt. Daarbij is het natuurlijk alleen al mooi als je kunt zeggen dat je vereniging van het jaar bent geworden!

Dat het ons als vereniging iets op kan leveren is natuurlijk super, maar als jij zelf stemt maak je ook kans op mooie prijzen! Zo maak je onder andere kans op: 

  • Overnachting op Papendal

  • Tickets EK Beachvolleybal

  • Kaartjes Lowlands

  • Kaartjes TivoliVredenburg

  • TeamNL kledingpakket.

Het is dus absoluut de moeite waard om te gaan stemmen. In deze verkiezing gaat het er vooral om wat wij als vereniging voor de maatschappij betekenen. Denk aan hoe we actief zijn in de samenleving, hoe de samenwerking is met andere verenigingen en met Quintus. Maar ook onze actieve rol op het basisonderwijs om muziek meer aandacht te geven en kinderen te enthousiasmeren voor dans en muziek, ons eigen muziekonderwijs tellen hier absoluut mee. 

Naast de stemmen die we binnen halen, worden we als vereniging ook beoordeeld door een vakjury. We zullen als eerste winnaar moeten worden van de gemeente Kampen. Vraag dus iedereen in je omgeving met een emailadres om even te stemmen, stuur het linkje bijvoorbeeld even door via Whatsapp om het zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om te stemmen. Als we winnaar zijn van de gemeente, gaan we door naar de provincie ronde en uiteindelijk landelijk. Laten we dus allemaal onze stem uitbrengen! Dit doe je via: 

https://www.verenigingvanhetjaar.nl/show-en-drumfanfare-oranje-ijsselmuiden

Boek ons
Boek ons voor uw evenement