Vakantie voor leden Oranje IJsselmuiden

U bent hier

Na een zeer intensief voorjaar voor alle leden van Oranje, hebben ze de afgelopen week hun voorlopig laatste repetitie gehad en gaan ze eerst allemaal genieten van hun welverdiende vakantie. De repetities werden afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook werden er leden in het zonnetje gezet. Onlangs behaalden 22 leden hun HaFa A, B of C diploma bij Quintus. Oranje waardeert dit zeer en namens het bestuur mochten zij een cadeaubon in ontvangst nemen voor hun prestatie.

In de vakantie moeten de muzikanten zich flink opladen; vanaf augustus staat ze weer een druk programma te wachten.

Het A-orkest is op 27 augustus alweer present tijdens het bloemencorso in Winterswijk. De maanden daarna wordt het ook nog niet rustiger.

In september is het orkest nog aanwezig bij de taptoes in Deurne en in Brussel (België), lopen zij mee tijdens de straatparade in Delft en zijn ze te zien

tijdens het muziekfestival in Delfzijl. Ook daarna zitten de muzikanten niet stil. Beide orkesten maken zich op voor hun deelname aan het mars concours in Schiedam op 5 november.

Op 1 oktober zal Oranje ook nog aanwezig zijn tijdens de KIKA taptoe op Urk.

Oranje sluit dit jaar in stijl af met de taptoe in Groningen op 12 november waarvoor zij onlangs de wildcard hebben ontvangen.

Ook de gehele majorette afdeling houdt nu enkele weken een zomerstop. Zij hebben voor het najaar ook nog verschillende kwalificatie wedstrijden.

Op 1 oktober organiseert Oranje haar eigen twirl wedstrijd in de Oosterholthoeve. Ze kijken elk jaar uit naar deze mooie dag, weliswaar een drukke dag voor de vrijwilligers en leden, maar altijd mooi te zien hoe heel twirlend Nederland naar IJsselmuiden komt.

Daarna gaan de leden zich voorbereiden voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap eind dit jaar.

Stuk voor stuk leuke optredens en mooie wedstrijden voor de leden van Oranje!! Wilt u het precies weten? Kijk dan op onze website www.oranje-ijsselmuiden.nl.

Wil je lid worden? Kom dan in de maand september kijken en luisteren tijdens een repetitie avond op dinsdag- of woensdagavond voor muzikanten en op de maandagavond voor twirlers, aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden.

Foto: enkele jeugdleden die hun examen hebben behaald

Boek ons
Boek ons voor uw evenement