Twirl en Majorette concours "Oranje" in IJsselmuiden

U bent hier

IJsselmuiden - Op zaterdag 1 oktober a.s. zal sporthal ‘De Oosterholthoeve’  in IJsselmuiden in het teken staan van het  jaarlijkse twirl- en majoretteconcours, georganiseerd door Show en Drumfanfare ‘Oranje’ uit IJsselmuiden onder auspiciën van de National Baton Twirling Association (NBTA).

Dit concours wordt alweer voor de negentiende keer georganiseerd en is in heel Nederland bekend. Wederom is het gelukt om een mooi wedstrijdprogramma vol te krijgen. Met 167 verschillende optredens uit heel het land, staat er een mooie wedstrijddag op het programma.

Oranje zal deze dag volop in actie komen met meerdere solisten, duo’s en teams.  Op deze dag bruist ‘De Oosterholthoeve’ van de twirlsport en kan het aanwezige publiek volop genieten van de prachtige optredens. Ook dit jaar zullen de deelnemers weer hard strijden om de felbegeerde ‘Berend van Dijk’ wisselbokaal.

De tribunes van ‘De Oosterholthoeve’ zijn op 1 oktober vanaf 09.15 uur open voor het publiek. De wedstrijden beginnen om 09.30uur. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden.

De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen € 4,50, voor kinderen tot 12 jaar en 65+ € 2,00. Een programmaboekje kost € 0,50.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement