Show- en Drumfanfare Oranje houdt verenigingspresentatie

U bent hier

IJsselmuiden – Op zaterdag 21 april treden alle onderdelen van Show- en Drumfanfare Oranje in sporthal ‘Oosterholthoeve’ op tijdens een verenigingspresentatie in IJsselmuiden.

Tijdens deze middag zullen alle onderdelen van de vereniging zich presenteren van jong tot oud. Deze middag zal de première plaats vinden van het nieuwste onderdeel van Oranje, die de naam heeft gekregen van stageband Oranje. Het beloofd een leuke middag te worden in een afwisselend programma.

 

Programma

Tijdens de presentatie kunt u onder andere genieten van de twee prachtige shows die de orkesten hebben. Jong Oranje heeft onlangs meegedaan aan indoor wedstrijden en laat dan ook met trots hun succesvolle show ‘a Path of Friendship’ zien, die zo doet de titel van de show ook uitdragen over het thema vriendschap gaat. Dat dit niet altijd zo vanzelfsprekend is, dat je niet zomaar cool bent,  je uiteindelijk samen als vrienden het meest bereikt, is zeker wat de leden van Jong Oranje ook hebben ervaren tijdens de wedstrijden. #BFF, wij zijn vrienden bij Jong Oranje.

Behalve de muzikanten gaan ook tijdens de presentatiemiddag alle groepen van de majorettes zich presenteren. De succesvolle majorette groepen zullen zich als solist, team of groep laten zien.

De allerjongste leerlingen blazers, slagwerkers en minirettes heten u om 13:30 uur van harte welkom. U bent van harte welkom!

 

Uitnodiging

Aanvang is 13:30 uur, toegang is gratis.

sporthal Oosterholthoeve, Oosterholtseweg 11 in IJsselmuiden

Boek ons
Boek ons voor uw evenement