Samen muziek beleven bij Oranje IJsselmuiden

U bent hier

IJsselmuiden - Op zaterdag 16 oktober 2021 organiseert Show- en Drumfanfare Oranje een Play-Inn voor muzikanten vanaf 13 jaar. Speel jij een blaas- of slaginstrument? En heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een orkest te spelen? Meld je dan snel aan.

Beleef het bij Oranje                                                                        

Nu het eindelijk weer mag, organiseert Oranje een Play-Inn. De muzikanten staan te popelen om weer te mogen musiceren voor publiek en ook jij kunt erbij zijn! Top dirigenten René Leckie, Bart van Meijl, Jeroen Bron en Xander van der Ploeg staan garant voor een mooie muzikale dag, waarbij muziekbeleving, ontmoeting, verbindingen leggen en levendigheid brengen centraal staan.

Programma

Het ochtendprogramma bestaat uit sectie repetities, in de middag een tutti repetitie en afsluitend een Play-Inn concert met aansluitend napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Deelname is gratis en vindt plaats in kerkelijk centrum De Hoeksteen in IJsselmuiden, aanvang 10.00 uur. Meld je nog snel aan via secretariaat@oranje-ijsselmuiden.nl.

Play-Inn concert

Bezoekers en toeschouwers zijn van harte welkom om het Play-Inn concert bij te wonen. Toegang is gratis, wel zal er volgens de richtlijnen een corona check worden gedaan bij binnenkomst. Beleef een muzikale middag met de orkesten van Oranje IJsselmuiden, gastoptreden van de B-selectie dansers van IJGV en met de primeur van de nieuwe WMC muziek van de nieuwe show FOUR en de mars voor 2022.

Play-Inn concert, zaterdag 16 oktober, aanvang 16:00 uur. De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement