Oranje presenteert nieuwe website

U bent hier

Sinds vandaag mag Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden zich online presenteren met een volledig vernieuwde website. De vernieuwde website dient als een platform voor organisaties, leden en andere geïnteresseerden.

In april 2013 werd de vorige website met open armen ontvangen. Nu, 4 jaar later, zijn de standaarden op het web flink veranderd en is het gebruik van mobiele apparaten flink toegenomen. Iets waar Oranje's vorige website helaas niet mee om kon gaan. Ook is er in 2016 een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waar de website niet meer binnen paste.

Om die reden is in oktober vorig jaar een traject gestart waarin werd gezocht naar vernieuwing en een frisse uitstraling. In de ontwerpen, welke in november werden gepresenteerd aan het Promotieteam, was duidelijk te zien dat de huisstijl een grote rol ging spelen. Er zou eenheid ontstaan tussen posters, flyers, social media en de website. 

Na een evaluatie door leden is er gestart met het maken van de eerste wireframes. Hierbij wordt gekeken naar de positie van alle onderdelen van de website. Dit zorgt voor een optimale ervaring voor de gebruiker en maken we het de gebruiker zo makkelijk mogelijk!

Eind november is gestart met het maken van de eerste grafische ontwerpen en daarmee was het ontwikkeltraject officieel begonnen. Dit process heeft enige tijd in beslag genomen en eind maart was dan de officiele presentatie voor bestuur en Promotie Team.

Nu, enkele maanden later, mogen wij met trots onze nieuwe website presenteren aan het grote publiek en mogen wij ons richten op het aankomende Wereld Muziek Concours, waar wij als Promotie Team natuurlijk ook proberen uit te pakken.

Volg ons op facebook, instagram en twitter en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws rondom het Wereld Muziek Concours. 

Stay tuned!

Boek ons
Boek ons voor uw evenement