Oranje opent deuren tijdens Burendag

U bent hier

IJsselmuiden - Op 22 september 2018 viert Nederland voor de dertiende keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd. Het thema van Burendag dit jaar is ‘koppen bij elkaar’.

Oranje opent op deze middag haar deuren voor al haar buren en de inwoners van IJsselmuiden en de gemeente Kampen om elkaar te ontmoeten tijdens een kopje koffie of thee. Voor de kinderen organiseren ze een kids muziektoer. Verschillende spelletjes zijn er te doen, ze kunnen instrumenten proberen en je eigen muziekinstrument maken en er is samen met buurtvereniging ‘team flatt’n’ een heuse muzikale optocht door de straat. Ook daagt Oranje buren of vrienden uit om mee te doen met de drumbattle. Per tweetal kan men meedoen en meestrijden voor de ‘Burendag drumkampioen 2018’.

Daarnaast kunt u luisteren en kijken tijdens de open repetitie van de jeugdleden van Jong Oranje. Kinderen en hun ouders zijn van harte welkom.

Programma:

13.30 uur – ontmoeten en kennismaken

14.00 uur – kids muziektoer en drumbattle

15.15 uur – finale ‘Burendag drumkampioen 2018’

15.30 uur – Open repetitie Jong Oranje

16.00 uur – muziekparade met je eigengemaakte instrument door de straat

Boek ons
Boek ons voor uw evenement