Open dag Oranje IJsselmuiden – Ervaar en beleef mee!

U bent hier

IJsselmuiden - Op zaterdag 21 oktober staat er iets superleuks te gebeuren bij Oranje IJsselmuiden! We houden namelijk een te gekke Open Dag in ons verenigingsgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Iedereen is welkom om gratis te genieten van de optredens die alle onderdelen gaan verzorgen. Een dag vol dans, muziek, vermaak, informatie en inschrijving van nieuwe leden. En we willen jou daarbij hebben, ja jij!

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur gaan we helemaal los, en jij bent van harte welkom om met ons mee te doen. Wat staat er allemaal op het programma? Wel, we gaan je laten kennismaken met alle onderdelen van onze vereniging, je kunt o.a. meespelen met onze supertoffe jonge muzikanten en mee dansen met de fanatieke twirlgroepen. Maar er is veel meer: De hele dag zijn er leuke workshops en activiteiten te doen en we hebben ook een echte fotosessie waarin jij kunt shinen in een écht uniform of twirlpakje. Hoe cool is dat?

Niet alleen dat, we hebben nog meer in petto! Je krijgt de kans om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent dat in jou schuilt! En wacht, het wordt nog beter... je kunt ook een geweldige prijs winnen! Kom, ervaar en beleef het allemaal op zaterdag 21 oktober. Klinkt dat niet geweldig?

Meld je aan voor de open repetitie van Oranje via: secretariaat@oranje-ijsselmuiden.nl of loop vooral gezellig binnen.

Dus zet het in je agenda, noteer het op je hand, vertel het aan al je vrienden en vergeet vooral niet om op 21 oktober naar ons verenigingsgebouw te komen. De hele dag staat de koffie klaar. Ervaar en beleef mee!

Boek ons
Boek ons voor uw evenement