Nieuw slagwerk voor Jong Oranje

U bent hier

IJsselmuiden – De snaredrums van Jong Oranje zijn onlangs vervangen door lichtgewicht snares van Vancore Nederland. Met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds voor hun bijdrage.

‘Jong Oranje groeit en daar zijn we blij mee’, aldus mars instructeur Tom Reker. Zo verteld hij: ‘Er lag al geruime tijd de wens om de snaredrums te vervangen door een lichtere variant maar wel die de uitstraling bleef houden’. Op goed advies van Jan ter Heide van Vancore Nederland hebben we lichtere snaredrums uitgekozen, waardoor Jong Oranje goed voorbereid is op de toekomst en de jonge slagwerkers ook verantwoord kunnen blijven musiceren.

Jeugdfestival

Op 10 juni jl. deed Jong Oranje mee aan het MHM jeugdfestival in Hoofddorp. Een laagdrempelig festival waar je op het onderdeel mars of show kon deelnemen. De slagwerkers presenteerden daar hun nieuwe slagwerk en met trots marcheerden ze over het veld. Jong Oranje liet een goed mars optreden zien en werd beloond met een 2e prijs in de Starklasse.

Door een subsidiebijdrage vanuit het Cultuurfonds Overijssel was het mogelijk om deze snares aan te schaffen.

 

Lijkt het jou leuk om samen muziek te maken bij Jong Oranje of wil jij ook een muziekinstrument gaan spelen of eens kijken bij Jong Oranje? Dan ben je van harte welkom op woensdagavond van 19 – 20.30 uur in ons verenigingsgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden of neem contact op via secretariaat@oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement