MUZIEK & DANS KIDZZ FESTIJN

U bent hier

IJSSELMUIDEN – In de meivakantie, op donderdag 25 april wordt in sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmuiden een groot muziek & dans spektakel gehouden. Show- en drumfanfare Oranje IJsselmuiden organiseert dit festijn voor de 2e keer. Dit festijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta.

Spektakel

Het wordt een echt spektakel! Deze middag staat de sporthal bol van muziek en dans en gaan we natuurlijk aan het einde een voorstelling geven voor ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden.

 

Keuze

Deze middag kunnen de kinderen vooral veel lol maken in de 3 groepen. Mr. pBone is speciaal door Oranje uitgenodigd om met de kids op een leuke en enthousiaste manier aan het werk te gaan met plastic trombones, de pBone. Heb je altijd al eens willen trommelen of drummen? Dan kan ook jij helemaal los gaan met Mr. Rhythm, of ben jij juist het meisje dat graag in beweging is? Kom en dans mee met de Dance & Twirl girls!

Jij kunt erbij zijn!

Geef je nu snel op want vol=vol! Aanmelden kan voor de volgende groepen:

  1. Mr. pBone – ‘have fun’
  2. Mr. Rhythm – ‘energy and rhythm’
  3. Dance & Twirl girls – ‘move and dance’

Aanmelden:

Voor vragen en aanmelden kunt u mailen naar promotie@oranje-ijsselmuiden.nl. Bij opgave vermelden voorkeur groep, je naam, leeftijd, telefoonnummer en emailadres.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement