Majorettes Scoren in Dokkum

U bent hier

Op 25 juni 2016 is een grote delegatie van de majorettes van Oranje IJsselmuiden afgereisd richting het Friese Dokkum. Ook op het concours in Dokkum hebben zij een prima prestatie verricht en zijn er verschillende gouden plakken en promoties behaald.

Solo Twirling 1 baton

Pre-Teen Beginner

In de categorie Pre-Teen Beginner scoorde Laura Bastiaannet 72.1 punten met promotie en goud. In dezelfde categorie scoorde Chantal een mooi puntenaantal van 71.4 wat haar een zilveren medaille en een plaatsing op het Nederlands Kampioenschap opleverde.

Senior Intermediate

Ook in de categorie Senior Intermediate is goed gepreseteerd door Oranje. Miranda Alterveer bracht met 74.2 punten een gouden medaille mee naar IJsselmuiden. Kim van Dijk scoorde 73.2 punten, wat goed was voor een zilveren medaille.

Junior Intermediate

Sanne van Dijk was voor Oranje de enige deelnemer uitkomend in de categorie Solo Twirling 1 Bato - Junior Intermediate. Ondanks dit heeft Sanne een geweldige prestatie geleverd en heeft met een score van 76.1 punten goud met promotie behaald.

Solo Twirling 2 Baton

Senior Beginner

In de categorie Solo Twirling 2 baton was er namens Oranje slechts één deelnemer. Miranda Alteveer kwam uit in deze categorie en behaalde een mooie score van 72.1, wat goed is voor Goud en Promotie!

Duo Twirling

In de categorie Pre-Teen was er een mooie score van 68.6 weggelegd voor Laura Bastiaannet en Chantal van der Kamp. Met deze score behaalden zij een mooie gouden plak.
In de categorie Senior Beginner was het goud gereserveerd voor zusjes Kim en Sanne van Dijk. Met een score van 72.0 namen zij het goud mee naar huis. Daarnaast was deze score goed voor promotie.

Solo Dance Twirl

In de categorie Senior Intermediate behaalde Miranda Alteveer een score van 75.0, wat goed was voor een zilveren medaille.
Sanne van Dijk, uitkomend in de categorie Junior Intermediate, behaalde eveneens een score van 75.0 punten, wat resulteerde in een bronzen medaille.

Duo Dance Twirl

In de categorie Duo Dance Twirl - Pre-Teen Beginner kwamen Naomi van der Veen en Ilsa Verhoek uit namens Oranje. Zij behaalden samen een score van 66.2, wat goed was voor een gouden plak.

Exhibition Corps

Het minies Exhibition Corps zette een mooi optreden neer. De jury beloonde dit optreden met 67.7 punten, goed voor een gouden medaille.

Small Team Dance Twirl

Junior Beginner

Het Junior Team van Oranje zette een geweldige show neer volgens de Jury. Dit optreden werd door de jury beloond met 70.6 punten, waardoor het Junior Team een gouden plak mee naar huis mocht nemen.

Juvenille Beginner

In de categorie Juvenille Beginner zette het Mini Dance Team van Oranje eveneens een topprestatie neer. Zij scoorden 63.4 punten en mochten een zilveren medaille meenemen.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement