Kragt Interieur tekent sponsorcontract met Oranje

U bent hier

IJsselmuiden – Onlangs werd tijdens de repetitie van het A-orkest van Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden een nieuwe sponsor verwelkomt. Wilfred Kragt, tevens oud-lid van Oranje tekende een ‘zilveren’ contract. De sponsorcommissie is erg blij met zijn bijdrage voor de komende 3 jaar.

Kragt kwam het afgelopen jaar weer in contact met de vereniging. Kragt: ‘De passie voor de muziek die deze vereniging uitdraagt is voor IJsselmuiden een grote aanwinst’. Zij zetten op (inter)nationaal niveau IJsselmuiden op de kaart en Wilfred Kragt draagt daar graag zijn steentje aan bij, door de club te steunen met een financiële bijdrage. ‘Het valt niet mee om een club financieel gezond te houden’, aldus de voorzitter. ‘Met deze bijdrage en de bijdragen van de andere sponsoren heeft Oranje weer mogelijkheden om een aantal wensen te realiseren die onze dynamische vereniging heeft’. Het investeren in een gedegen jeugdopleiding, aanschaffen van goede instrumenten, nieuwe wedstrijdpakken voor de twirlers en het faciliteren van overige middelen, zijn onder ander zaken waar Oranje continu in moet investeren. En daar is geld voor nodig, veel geld.

De sponsorcommissie van Oranje is dan ook altijd op zoek naar die ondernemer, die maatschappelijk betrokken wil zijn bij onze vereniging. Willen wij Oranje levend en dynamisch houden, dan hebben we elkaar heel hard nodig. Wilt u meer weten over onze vereniging en de mogelijkheden voor het ondersteunen van Oranje? Neemt u vrijblijvend contact op met de voorzitter,

Wilko van den Brink 06 10990768 of per mail voorzitter@oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement