Jong Oranje Nederlands Kampioen Mars

U bent hier

Waalwijk/IJsselmuiden- Tijdens het Nederlands Kampioenschap mars georganiseerd door de KNMO, afgelopen zaterdag 21 januari, heeft Jong Oranje de titel op de mars gewonnen in de 4e divisie. Met een score van 89,17 punten lieten zij de concurrentie ver achter zich en mag zich dan ook Nederlands Kampioen op de mars noemen.

Onder leiding van tambour-maître Jorian van ’t Oever liep Jong Oranje gedisciplineerd in sporthal ‘de Slagen’ in Waalwijk over het marsparcours. Met de st. Petersburgh mars en de flitsende doorlopende hoekbocht naar links, wist het orkest veel indruk te maken op de jury. ‘We hebben alles eruit gehaald wat erin zat, hard voor geoefend, het ging super goed en het gevoel is ook goed!’ aldus Jorian direct na het optreden.

Na de prijsuitreiking bleek de jury ook zeer lovend te zijn over hun optreden. Enkele kreten van de jury waren ‘mooi orkest, dynamisch en zeer strakke exercitie’. Het instructieteam, bestuur en begeleiders zijn trots op Jong Oranje en het behaalde resultaat. Dit is waar je het voor doet, beloning en voldoening. ‘De junioren zijn gretig en hebben IJsselmuiden op de kaart gezet, een prachtige score’ aldus Eduard Veldkamp mars instructeur van Jong Oranje.

Jong Oranje viert dit jaar hun 25 jarig jubileum. Een prachtig begin van dit jubileumjaar waarin nog verschillende activiteiten worden georganiseerd. Voor het orkest gaat nu de focus op de start van hun nieuwe show. De presentatie hiervan zal plaats vinden op zaterdag 22 april tijdens de seizoen opening van de orkesten van Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden.

www.oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement