Jong Oranje naar Partnerstad Meinerzhagen

U bent hier

IJsselmuiden – Aankomende zaterdag 25 juni verzorgt Jong Oranje IJsselmuiden twee optredens in de partnerstad Meinerzhagen. Zij zijn op uitnodiging van Werkgroep Partnersteden gevraagd om daar de festiviteiten bij te wonen en muzikaal op te luisteren.

Jong Oranje is zeer vereerd met deze uitnodiging en gaat zaterdag al vroeg in de ochtend vertrekken richting Meinerzhagen. Bij aankomst zal het orkest eerst een kort optreden verzorgen in het centrum van Meinerzhagen, dit in samenwerking met de plaatselijke Fanfarezug.

Na een lunch, die verzorgd wordt door de brandweer, is er in het begin van de middag nog een optreden in Valbert (dorpje nabij Meinerzhagen). Hier zal Jong Oranje deelnemen aan een grote parade van brandweerkorpsen uit de regio. In totaal zullen er 4 orkesten deelnemen aan deze parade.    

De feestelijkheden in Meinerzhagen staan in het teken van het 125 jarig jubileum van de Brandweerkorpsen in Meinerzhagen en Valbert.  Naast de Werkgroep partnersteden zijn er twee sponsoren (Custom Computers en Hermans Opleidingen BHV) bereid gevonden om deze mooie dag extra financieel te ondersteunen. De kennismaking met de organisatie heeft eerder dit jaar al in IJsselmuiden plaats gevonden met het orkest. Zij zien uit naar de komst van Jong Oranje en verheugen zich op een mooie muzikale dag. 

Boek ons
Boek ons voor uw evenement