Jong Oranje naar NK in Vlissingen

U bent hier

Op zaterdag 6 juni reist Jong Oranje al vroeg af naar Vlissingen. Daar wordt voor de 20e keer het Open NK jeugd mars- en showwedstrijden georganiseerd. Jong Oranje zal daar voor de 3e keer deelnemen aan de marswedstrijden.

Op zaterdag 6 juni reist Jong Oranje al vroeg af naar Vlissingen. Daar wordt voor de 20e keer het Open NK jeugd mars- en showwedstrijden georganiseerd. Jong Oranje zal daar voor de 3e keer deelnemen aan de marswedstrijden.
Tijdens de mars wedstrijden bijten de jongens en meiden van Jong Oranje het spits af in een mooi deelnemersveld van verschillende jeugdorkesten uit heel Nederland.
Tijdens deze wedstrijd gaan ze op een van te voren vast gesteld parcours exerceren en musiceren. Tijdens dit parcours spelen ze 2 marsen waarop ze beoordeeld worden op zowel technische uitvoering, artistieke uitvoering en marsvaardigheden.
Jong Oranje is de afgelopen weken, tot aan 6 juni intensief met de instructie aan het repeteren voor deze belangrijke wedstrijd en zijn dan ook veel te vinden op het voetbalveld van Y.V.V. achter de Lidl in IJsselmuiden.
Voorafgaande aan deze mars wedstrijd zal Jong Oranje ook deelnemen aan de try-out in Wezep, georganiseerd door de van Limburg Stirum band. Tijdens deze try-out zal zowel Jong Oranje als Jong VLS het marsparcours lopen als zijnde hun show presenteren als voorproefje op het echte optreden.
 
Wij nodigen iedereen uit om op zaterdagavond 30 mei op het terrein van sportclub W.H.C. in Wezep te komen kijken en luisteren naar de optredens van deze fantastische jeugdorkesten. Aanvang 17.00 uur.
Kom Jong Oranje aanmoedigen en geef ze daar een luid applaus.
 
Wilt u nog meer weten over Jong Oranje IJsselmuiden, kijkt u dan eens op onze website www.oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement