JONG ORANJE imponeert in Schiedam

U bent hier

Schiedam/IJsselmuiden – Op zaterdag 5 november jl. is het  Jong Oranje gelukt om tijdens het mars concours in Schiedam een grote indruk achter te laten bij de jury en deelnemers. Het jeugdorkest van Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden behaalde in de 4e divisie 90 punten voor hun marcherend optreden en behaalde hiermee een dikke eerste prijs met lof van de jury.

Mars Concours

Jong Oranje was al vroeg aan de beurt en met nog 2 deelnemers in hun divisie was het zeker niet vanzelfsprekend om eerste te worden. De jeugdleden kwamen met veel energie opgemarcheerd en namen plaats aan de start voor hun marcherende optreden. Nadat het teken was gegeven om te starten, gingen de jeugdleden direct goed van start met een volle warme sound speelden zij de ‘St. Petersburgh March’ en met een strakke doorlopende hoek bocht naar links, lieten zij direct zien meer te zijn dan een jeugdorkest. Met volle overtuiging, een goed dynamisch gespeelde mars wisten zij het parcours goed te lopen.

 

Prijsuitreiking

Na het ochtendprogramma volgde aansluitend de prijsuitreiking. De spanning was zichtbaar te zien op de gezichten van de jeugdleden. Nadat alle orkesten waren opgemarcheerd duurde het niet lang meer en werden de uitslagen opgenoemd. Jong Oranje wist de jury te imponeren en werd dan ook beloond met een dikke 1e prijs, promotie en met lof van de jury. Hiermee mag Jong Oranje doorstromen naar de 3e divisie en zijn zij uitgenodigd om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap op 21 januari 2017 in Waalwijk.

 

Jong Oranje werd na afloop door de jeugdleden van de van Limburg Stirum Korpsen uit Wezep gefeliciteerd met een serenade. De jeugdleden van Jong Oranje hebben de laatste maanden hard geoefend om een mooi resultaat neer te zetten en dit harde werken is beloond met een geweldig eindresultaat.

Kom kijken!

Lijkt het jou ook leuk om eens mee te spelen of te komen kijken bij Jong Oranje? In de maand november ben je van harte welkom. Ze repeteren op woensdagavond van 19 tot 20.30 uur in het clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden of neem contact op via de mail jeugd@oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement