Jong Oranje IJsselmuiden schittert in Ahoy

U bent hier

Op zaterdag 28 september heeft Jong Oranje deelgenomen aan Marchingband Matters tijdens het voorprogramma van de Nationale Taptoe in Ahoy Rotterdam. Marchingband Matters is een jeugdmanifestatie voor jeugdorkesten. Er waren in totaal 11 jeugdorkesten die de kans hadden om een show- of marsoptreden te presenteren aan zowel het publiek als de vakkundige jury. 

We zijn enorm trots op onze jongens en meiden. Voor een groot aantal jeugdleden was dit hun eerste optreden met Jong Oranje in zo’n prachtige ambiance met een wedstrijdelement. Jong Oranje liet met hun marsparcours een indrukwekkend optreden zien waarmee zij de 2e prijs hebben veroverd met een score van 73,75 punten.

Meer weten over de jeugdopleiding van Jong Oranje of een repetitie bijwonen? Week 41 (7 t/m 12 oktober) staat in het teken van ‘Oranje toont talent’, met op zaterdag 12 oktober een Open Dag in ons clubgebouw, iedereen die van muziek en dans houdt is van harte welkom.

Wil je meer informatie over een onderdeel van onze vereniging? Bezoek onze website www.oranje-ijsselmuiden.nl of neem contact op met secretariaat@oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement