GOUD en ZILVER voor duo en teams tijdens NK twirl

U bent hier

Almere - Afgelopen weekeinde werden de Nederlands Kampioenschappen Runner-up TWIRL gehouden in het topsportcentrum te Almere. Show- en Drumfanfare Oranje plaatste zich op verschillende onderdelen en heeft op enkele onderdelen een podiumplaats weten te bemachtigen.

Solisten

Twee duo’s van Oranje kwamen ook dit weekend in actie. Mooie routines in een groot deelnemersveld maakte het moeilijk om een podiumplaats te bemachtigen.

Uitslagen:

Naomi van der Veen en Ilsa Verhoek                     duo dancetwirl pre-teen runner up / Nederlands Kampioen

Laura Bastiaannet en Chantal van der Kamp       duo twirling junior runner up / 4e

Juniorenteam

Na weken van hard trainen kwam het juniorenteam in actie. Een overtuigende en bijna foutloze routine was de enige manier om de 1e plaats te behalen. Het juniorenteam behaalde uiteindelijk met hun energieke show een mooie 2e plaats en een zilveren medaille.

Twirlteam

Het twirlteam had zware concurrentie. In totaal deden er 7 small teams mee in hun categorie. Met een geweldige routine lieten ze toch bijna alle concurrentie achter zich en eindigde op een welverdiende 2e plaats en gingen ook met een zilveren medaille naar huis.

Oranje blijft met deze resultaten in de top van Nederland mee doen. In januari worden de Nederlandse Kampioenschappen TWIRL voor solisten gehouden, waar ook nog enkele leden van Oranje zich voor hebben geplaatst.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement