Goede prestatie voor Jong Oranje IJsselmuiden

U bent hier

Eindhoven/IJsselmuiden- De jeugdleden hebben afgelopen weekend hun indoor winds avontuur afgesloten met een mooie eindscore en een 3e plaats in het eindklassement. De jury was lovend over de groei en ontwikkeling die de jeugdleden hebben doorgemaakt en liet dit dan ook zien in hun scores.

 

 

Jong Oranje presenteerde zich eerder al op twee wedstrijden en zo was het afgelopen zaterdag de laatste wedstrijddag in Eindhoven met een voorronde en een finaleshow. De groei en ontwikkeling werd door het juryteam gehoord en gezien en ze werden uiteindelijk met 75,275 punten beloond en dit was goed voor een mooie 3e plek in het eindklassement.

Showthema

Het showthema ‘A Path Of Friendship’ staat in het teken van ‘vriendschap’. Met deze show worden de toeschouwers mee genomen van gebeurtenissen in de wereld maar ook waar de jongeren heel dichtbij alle dagen mee te maken hebben, bijvoorbeeld op school. Het maken van vriendschappen is niet altijd makkelijk, als je niet stoer genoeg bent hoor je er al snel niet meer bij, ben je wel cool? Je wordt uitgelachen en gepest een actueel thema die door de instructie in een mooi programma is gemaakt.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement