De Vrienden van Oranje LIVE

U bent hier

Op zaterdag 7 maart 2015 organiseert Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden voor het eerst een groots muziekevenement. Dit evenement dat een samenwerking is tussen de muziekband ‘No Brakes’ en Show en Drumfanfare ‘Oranje’  is binnen de gemeente Kampen een uniek evenement in zijn soort. Middels dit nieuwsbulletin houden we u graag op de hoogte van de vorderingen en weetjes over dit evenement. 

 

Wie zijn wij?

No Brakes is een 6 mans formatie, waarbij plezier maken voorop staat. Op het podium straalt dit af van de band en uit op uw feest.Zowel voor rustige achtergrondmuziek, als ook voor een spetterende party kan No Brakes worden ingezet.
De band bestaat uit 5 heren met jarenlange ervaring in de muziek én op het podium. Daarnaast is de zangeres, Maria Goosen, bekend van de Voice of Holland, een garantie voor menig kippenvelmoment.
De bandleden hebben verschillende voorkeuren voor muziekstijlen, wat de veelzijdigheid duidelijk ten goede komt.Van Ballads tot Rock, van Nederlandstalig tot Dance Classics.Ongeremd genieten van muziek... No Brakes.

Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden is een veelzijdige muziekvereniging met diverse onderdelen. Mede door het hoge niveau is 'Oranje' een graag geziene gast tijdens nationale en internationale evenementen van straatparades en taptoes en heeft inmiddels dan ook een goede staat van dienst. De bekendste afdeling van onze vereniging is het A-orkest. Een Engels georiënteerd orkest wat zich kenmerkt door een strakke presentatie, hoog muzikaal niveau gecombineerd met een schitterend uniform. Naast het muzikale hoge niveau, kenmerkt 'Oranje' zich door het hoge familiaire karakter en dragen we met plezier uit: ‘Muziek is van iedereen’

1e meeting band en orkest

Afgelopen week ontmoette de bandleden voor het eerst de leden van het A-orkest. De repetitie verliep uitermate plezierig en de toon was goed gestemd. Het bewijs dat alles nog niet goed onder elkaar paste, gaf duidelijk aan dat deze 1e meeting zeer zinvol was. Het sfeertje wat we willen gaan creëren was zeker al voelbaar, sprak Martijn Rieck drummer van de band. In aanloop naar het evenement zullen er meerdere gezamenlijke repetities gaan volgen, zodat het uiteindelijk op 7 maart een top avond gaat worden met veel muzikaliteit.

Kaartverkoop

Nog geen kaart gekocht? Een kaart voor de Vrienden van Oranje LIVE kost € 7,50. Wees er snel bij!

Online bestellen kan per mail naar: vrienden@oranje-ijsselmuiden.nl. Vermeld dan je naam, volledig adres en het aantal kaarten. Als antwoord op je bestelling ontvang je dan de betalingsvoorwaarden en de manier waarop je je bestelde kaarten in jouw bezit zult krijgen.

Elke dinsdagavond tussen 19 en 21 uur is er ook de mogelijkheid om kaarten te kopen bij ons clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Je kunt dan ook een kijkje nemen bij onze repetities voor dit evenement.

U kunt uw kaarten ook kopen bij de volgende verkoopadressen:

John’s Wear, Markeresplein 26 te IJsselmuiden

Van Lente groente & fruit, Burg v Engelenweg 155 te IJsselmuiden

Van Lente groente & fruit, Jan v Arkelstraat 75 te Kampen 

Wees er snel bij, want er zijn slechts 200 kaarten beschikbaar!

Met vriendelijke groet,
Organisatie ‘De Vrienden van Oranje Live'

 

Boek ons
Boek ons voor uw evenement