Aanmelden muziekonderwijs S©oolkids

U bent hier

IJsselmuiden - Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden start weer met een gratis S©oolkids project en jij kunt daar ook bij zijn. Wil jij muziek maken? Meld je dan nu aan!
Dat het S©oolkids-project van Oranje succesvol is blijkt wel uit het feit dat het huidige jeugdorkest voor 75% uit kinderen bestaat die het S©oolkids project hebben gevolgd. Na de S©oolkids zijn ze doorgestroomd naar het leerlingenorkest en nu spelen ze in het jeugdorkest.


Belangrijk bij de S©oolkids is het wegwijs maken met de verschillende muziek instrumenten en de daarbij behorende algemene muzikale vorming en natuurlijk mag het plezier maken niet ontbreken. Dit alles wordt begeleidt door ervaren muzikanten. Oranje draagt uit: ‘muziek is voor iedereen’. Onlangs zijn met behulp van het Prins Bernard Cultuurfonds en het Unifonds onderdeel van Univé de Onderlinge, nieuwe instrumenten aangeschaft. Daarnaast heeft Oranje een goede samenwerking met muziekschool Quintus. Na het gratis S©oolkids-project neemt Quintus samen met Oranje het opleidingstraject over en krijgen alle kinderen voor 50% korting bij de muziekschool les van een docent van Quintus.Vrijdagavond 8 november 2013 is er een introductieavond voor het S©oolkids-project. Kinderen vanaf 7 jaar zijn deze avond samen met hun ouder(s) van harte welkom van 19.00 uur tot 20.00 uur aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden om daar kennis te maken met Oranje en het gratis muziekproject. Tijdens deze avond zal er uitleg worden gegeven over het project en kunnen kinderen alvast kennismaken met de verschillende instrumenten. Het project loopt van dinsdag 12 november t/m 28 januari 2014.Kun je niet wachten tot 8 november? Meld je dan nu aan. Aanmelden kan via scoolkids@oranje-ijsselmuiden.nl of even bellen met de coördinator Klaas Fuite, 06 20928009.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement