Oranje

U bent hier

Image: 

De bekendste afdeling van onze vereniging is het A-orkest. Een Engels georiënteerd orkest wat zich kenmerkt door een strakkepresentatie, hoog muzikaal niveau gecombineerd met een schitterend uniform.

De bezetting bestaat uit koperblaas instrumenten, trompet, euphonium, trombone, hoorn en bas, aangevuld met houtinstrumenten, dwarsfluit en saxofoon. Daarnaast is er een volledige slagwerkgroep. Mede door het niveau is Oranje een graag gezienegast tijdens nationale en internationale evenementen van straatparades en taptoes en heeft inmiddels dan ook een goede staatvan dienst.      

Vanaf 2016 brengt Oranje een nieuw showproduct. Met Concert’O’ richten wij ons op prachtige, herkenbare klassieke muziek in een verrassend en modern jasje. Inspiratie voor de show is Canon in D van de Duitse barok componist Johann Pachelbell. Het muzikaal arrangement is geschreven door René Leckie en de choreografie door René Ranzijn.

Deelname aan het Open Dutch Showcorps Championships resulteerde in een Nederlands Kampioenschap en de titel ‘Overall ODSC Champion 2016’.

Harold Krikke
Tambour Maître
Eduard Veldkamp
Mars- en Showinstructeur
Harry Hollander
Dirigent
Jurgen van der Meulen
Slagwerk instructeur
Klaas van Dijk
Ondersteunend Instructeur
Boek ons
Boek ons voor uw evenement