Uw privacy is belangrijk!

U bent hier

Beste lezer,

Vanaf januari versturen wij elke maand automatisch de agenda van het jeugdorkest. Om dit mogelijk te maken, bent u automatisch ingeschreven.

We sturen u deze email omdat vanaf 25 mei 2018 de AVG van kracht is. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de Europese wet, die strenge eisen stelt aan de omgang met Persoonsgegevens door bedrijven en verenigingen.

Om die reden mogen wij geen automatische aanmeldingen meer vasthouden en vragen we u om zich opnieuw aan te melden voor deze nieuwsbrief. Om dit te doen, kunt u op onderstaande link klikken. U zult worden doorgestuurd naar onze aanmeldpagina, waar u uw emailadres kunt invoeren en zo op de hoogte blijft van Oranje!
https://oranje-ijsselmuiden.nl/newsletter/subscribe/8e296a067a37563370de...

Heeft u deze mail eerder gehad? Dan dient u ook op bovenstaande link te klikken. Deze twee aanmeldpagina's staan los van elkaar. Dat wil zeggen dat voor beide nieuwsbrieven een aparte aanmelding nodig is.

Als u zich aanmeld, kunt u zich te alle tijden weer afmelden van onze nieuwsbrief door op het linkje onderin de nieuwsbrief te klikken.
Mocht u zich niet opnieuw willen aanmelden, dan hoeft u niets te doen!

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden

Boek ons
Boek ons voor uw evenement