Kom Jong Oranje succes wensen!

U bent hier

Aanstaande zaterdag 5 november reist Jong Oranje IJsselmuiden al vroeg af richting Schiedam om deel te nemen aan het mars concours. Het wordt een spannende dag voor enkele jeugdleden zal het de eerste keer zijn dat ze meedoen en voor een aantal jeugdleden de afsluiting van hun carrière bij het jeugdorkest en gaan doorstromen naar het A-orkest van Oranje.

Zij komen uit in de 4e divisie en gaan samen met nog 2 orkesten strijden om de titel in deze divisie.

Voorbereiding

Al geruime tijd is Jong Oranje hard aan het repeteren om zo goed mogelijk te presteren op deze dag. Zij hebben hiervoor veel exercitie repetities gehad en hebben hard geoefend op de ‘st. Petersburg mars’.

De instructie bestaat uit dirigent Richard van Eden, slagwerkinstructeur Bouke Schaap en mars instructeur Eduard Veldkamp.

 

Generale repetitie

Voordat ze zaterdag vertrekken, zal er op vrijdagavond 4 november een generale repetitie worden gehouden. Een laatste oefening in voorbereiding op het concours.

Jong Oranje nodigt iedereen uit om hun aan te moedigen en succes te wensen en hoopt dat er massaal gehoor gegeven wordt aan hun oproep om vrijdagavond 4 november om 19.30 uur aanwezig te zijn tijdens de generale repetitie in de Oosterholthoeve te IJsselmuiden.

Bent u zaterdag er niet bij en wilt u/jij wel graag ons jeugdorkest zien?

Dat kan! Op ons Facebook account Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden gaan we aanstaande zaterdag LIVE tijdens het optreden en de prijsuitreiking, zodat ook de thuisblijvers mee kunnen leven hoe het jeugdorkest hun optreden doet. Het optreden van Jong Oranje is rond 10.00 uur en de prijsuitreiking ca. 12.00uur.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement