We zijn op zoek naar een trombonist(e)! Kom jij ons versterken?

U bent hier

Wij zijn Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden,een familiare muziekvereniging waar prestaties hoog in het vaandel staan, maar waarom zien naar elkaar zeker zo belangrijk is. Oranje is internationaal bekend om haar deelnames aan taptoes en mars parades. Daarnaast proberen we elk jaar een eigen project uit te voeren.

Wij zijn Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden,een familiare muziekvereniging waar prestaties hoog in het vaandel staan, maar waarom zien naar elkaar zeker zo belangrijk is.Oranje is internationaal bekend om haar deelnames aan taptoes en mars parades. Daarnaast proberen we elk jaar een eigen project uit te voeren.

Projecten

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een evenement georganiseerd: "Vrienden van Oranje Live". Een groots, professioneel opgezet evenement waarbij ons orkest een concert gaf met een coverband. http://www.youtube.com/playlist?list=PLNXm70MNOMTMP3nde0mr7rCSQdUJpJYu8

In 2016 zullen wij weer een nieuw showproduct gaan ontwikkelen.Het thema van dit product is Concert'O! Over de inhoud kunnen we nog niet zoveel zeggen,maar het belooft weer een groot succes te worden. Verwacht het onverwachte!

Inmiddels zijn we ook begonnen met de voorbereidingen voor het Wereld Muziek Concours welke in 2017 wordt georganiseerd.Elke vier jaar is het Parkstad Stadion in Kerkrade het muzikale middelpunt van de wereld waar alleen de 'grote 'orkesten van de wereld aan mee mogen doen. Oranje is één van die orkesten,en daar zijn we heel trots op.Na 5 gouden plakken gaan we in 2017 proberen onze in het verleden behaalde succes te prolongeren.

Muzikanten gezocht

Lijkt het jou wat om deelgenoot te zijn van al deze hoogtepunten? Wij zijn uiteraard doorlopend op zoek naar muzikanten in alle gelederen, maar wij zijn op dit moment specifiek op zoek naar een trombonist(e) die het 'rijtje van 5' weer volmaakt.

Functie-eis trombonist

Speel jij trombone en beschik je over tenminste een B-niveau HaFaBra, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een geweldige vereniging? Wacht dan niet langer,en neem contact met ons op!

Meer info

Meer informatie over onze vereniging vind je op deze website of mail naar

info@oranje ijsselmuiden.nl.

 

 

Boek ons
Boek ons voor uw evenement