Presentatie orkesten Oranje

U bent hier

Op zaterdag 22 april a.s. wordt er op sportpark ‘den Uithoek’ aan de bergweg te IJsselmuiden het officiële sein gegeven voor de start van het muzikale seizoen. De orkesten van Oranje gaan zich deze middag aan het publiek presenteren. Vanaf 16.45 uur is de tribune toegankelijk en om 17 uur start de presentatie. De toegang is gratis.

Jong Oranje

Als u ons een beetje heeft gevolgd, dan weet u dat het jeugdorkest van Oranje het afgelopen winterseizoen zeer succesvol is geweest tijdens de mars wedstrijden. In januari jl. werden zij met overtuiging in de 4e divisie Nederlands Kampioen. Daarnaast zijn ze gestart met het instuderen van een nieuwe show. Zij presenteren deze show, met als thema ‘Vriendschap’. De toeschouwers worden mee genomen van gebeurtenissen in de wereld, maar ook heel dichtbij. Het maken van vriendschappen is niet altijd makkelijk, als je niet stoer genoeg bent hoor je er al snel niet meer bij, ben je wel cool? maar wat als je dat niet bent? De jeugdleden van Oranje hebben het afgelopen jaar samen veel meegemaakt, ze hebben hard moeten werken en dat ging niet altijd vanzelf. Maar daardoor zijn ze wel vrienden van elkaar geworden en schept Oranje een band. Deze middag de première van ‘A Path of Friendship’ door Jong Oranje IJsselmuiden.

Leerlingenorkest

Het jongste orkest van Oranje, het leerlingenorkest gaat ook optreden. Zij gaan een aantal nummers laten horen die vooral gericht zijn op het leren samen spelen. Samen spelen is tenslotte erg leuk en muziek is voor iedereen.

Oranje

Oranje presenteert deze middag haar vernieuwde straatrepertoire en haar thema show ‘Concert’O’ U krijgt tevens de primeur te horen van de mars die speciaal voor het Wereld Muziek Concours is geschreven 'Merlettes d'Honneur', een speciale WMC-compositie van John Blanken. Met de 'merlet van eer' is Oranje trots op IJsselmuiden en trotse deelnemer WMC 2017.

Oranje legioen

Heeft u zich al aangemeld voor de supportersreis naar het WMC? Op 22 juli 2017 neemt Oranje voor de 6e keer deel aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Dit precieuze muziekevenement vindt eens in de 4 jaar plaats en wordt ook wel de Olympische Spelen voor de blaasmuziek genoemd. Jij, U kunt daarbij zijn. Je kunt je aanmelden voor de supportersreis. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Er is tot 30 april nog de mogelijkheid om je aan te melden. Het arrangement van € 35,- bestaat uit een bus plek en een toegangskaart tot het stadion in het vak van het Oranje legioen!

Boek nu: wmc@oranje-ijsselmuiden.nl

Boek ons
Boek ons voor uw evenement