ORANJE RoadtoWMC

U bent hier

De WMC-koorts begint zo langzaam aan behoorlijk toe te nemen. De druk wordt hoger en de repetities worden in de komende weken intensiever. Weer of geen weer, repeteren tot het bittere eind. Zo stonden de leden en instructie van Oranje de afgelopen weken meerdere malen met harde wind en regen te oefenen. Elke week komt er weer een laagje van verbetering bij op en zo komen we elke week weer een stukje verder bij het einddoel. En dat komt met rasse schreden dichterbij.

Maar voordat we daar staan moet er dus nog het één en ander gebeuren. Wilt u een repetitieavond bijwonen en ons in actie zien dat kunt u ons op dinsdag- of donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur vinden op één van de velden bij v.v. KHC in Kampen.

 

Publiek is ook welkom tijdens de Try-out op zaterdag 8 juli om 17 uur op het sportpark van Hatto Heim in Hattem. Samen met de senioren van vLS Korpsen uit Wezep en Showband Jubal uit Zwolle, kunt u genieten van de optredens die we tijdens het WMC gaan uitvoeren. Ook bent u van harte welkom bij de generale repetitie op zaterdagavond 15 juli om 19:30 uur bij sportpark Midden Wetering, v.v. Go-Ahead in Kampen. Toegang is gratis. ORANJE waardeert uw support en hoopt op uw komst!

Boek ons
Boek ons voor uw evenement