Knappe prestatie voor Jong Oranje IJsselmuiden

U bent hier

Vlissingen-IJsselmuiden: Afgelopen zaterdag 6 juni hebben de jongens en meiden van Jong Oranje een knappe 1e prijs behaald tijdens de Nederlands Kampioenschappen mars wedstrijden voor jeugdkorpsen in Vlissingen.

Jong Oranje beet het spits af in een zwaar deelnemersveld van gerenommeerde jeugdkorpsen uit Nederland. Ze liepen een goed parcours en muzikaal lieten zij fraaie artistieke en dynamische muziekstukken horen. ‘dit orkest heeft een mooie volle klank’ aldus één van de juryleden.

Tijdens de finale mochten zij een 1e prijs in ontvangst nemen en eindigde ze hiermee op een mooie 4e plaats in het eindklassement. Deze 1e prijs staat voor een gouden prestatie, iets waar de jeugdleden, alsook de instructie en begeleiders erg blij mee zijn. Er is hard naar toe gewerkt de afgelopen weken en dit is voor de jeugdleden het prachtige eindresultaat, aldus een zeer tevreden Richard van Eden dirigent van Jong Oranje.

Tijdens dit Kampioenschap is de gemeente Kampen/IJsselmuiden goed op de kaart gezet. Na afloop feliciteerden Jong Oranje dan ook door middel van een serenade het Jong KTK met het behalen van het Kampioenschap show. Voor beide orkesten een mooie afsluiting op een geweldige prestatie!

Boek ons
Boek ons voor uw evenement