Jong Oranje IJsselmuiden opent de ‘week van de Amateurkunst’

U bent hier

Op zaterdag 5 september organiseert Quintus muziekschool een cultuurplein in het Kulturhus in IJsselmuiden. Jong Oranje zal hierbij aanwezig zijn om zich te presenteren en om de week van de Amateurkunst en het muzikale jaar officieel te openen.

Jong Oranje vertrekt die dag om 11.15 uur vanaf hun clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a, voor een muzikale rondgang door IJsselmuiden richting het Kulturhus. Net als bij ieder optreden van Jong Oranje is iedereen bij deze van harte uitgenodigd om met hen mee te lopen!

Open repetitie

Op woensdag 9 september, van 18:45 tot 20:30 uur, opent Jong Oranje haar deuren voor kinderen en jongeren die belangstelling hebben voor het maken van muziek. Je kunt komen kijken, luisteren en natuurlijk kun je ook de verschillende instrumenten proberen. Dat alles is mogelijk tijdens onze open repetitie.

Korting

Vraag tijdens de inloopavond eens naar de korting die je krijgt bij Quintus muziekschool als je lid bent van onze muziekvereniging! Het is zeker de moeite waard!

Meer weten?

Wil je meer nu al meer weten over Jong Oranje of andere onderdelen van de vereniging? Kijk dan eens op onze website www.oranje-ijsselmuiden.nl of stuur een mail naar info@oranje-ijsselmuiden.nl met je vraag.

Boek ons
Boek ons voor uw evenement