Goud en Zilver voor Oranje

U bent hier

Een Gouden en Zilveren plak  hebben Show- en Drumfanfare Oranje afgelopen weekeinde behaald tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade . Voor de 5e keer op rij is het Oranje gelukt om voor de mars wedstrijden een Gouden medaille te winnen.

Het was een spannende dag voor de muzikanten van Oranje. Het nieuwe beoordelingssysteem gaf tijdens het eerste weekend wisselende resultaten (zowel hoge, als ook wel lage punten). Daardoor was het voor de muzikanten nog steeds niet een vanzelfsprekend iets om met een gouden plak thuis te komen. Des te meer dus dat ze alles moesten geven om tot een zo hoog mogelijke score te komen. Maar Oranje deed dit tijdens de mars wedstrijden, met de pittige mars ‘Liberty’ behaalden ze 87,50 punten goed voor een gouden medaille. Een geweldige prestatie!!

Naast de mars wedstrijden heeft Oranje ook voor het eerst deelgenomen aan de showwedstrijden. Een geweldige uitdaging. Oranje kwam uit in de First Division en werd in deze categorie beloond met    82,11 punten, goed voor een zilveren medaille. Met deze prachtige ervaring wil Oranje zich verder verbeteren op show gebied.

Met Oranje is een grote groep fans meegereisd naar Kerkrade. Een geweldig Oranje legioen op de tribune zorgden ervoor dat Oranje deze geweldige prestaties heeft geleverd.

Verslag Korpsmuziek.nl Show: http://www.korpsmuziek.nl/node/8178

Verslag Korpsmuziek.nl Mars: http://www.korpsmuziek.nl/node/8188

 

Boek ons
Boek ons voor uw evenement