Contactavond Oranje IJsselmiuden

U bent hier

Op zaterdag 11 januari 2014 luidt Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden het nieuwe jaar muzikaal in met een contactavond in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Tijdens deze avond kunt u genieten van al het sportief en muzikaal talent wat Oranje rijk is.

 
Het beloofd een fantastische avond te worden waarbij de hoogtepunten van het jaar 2013 en een vooruitblik naar 2014 niet mogen ontbreken. De gehele majorette afdeling zal zich, van klein tot groot presenteren in een non stop programma. Verder zal u deze avond kunnen genieten van het leerlingenorkest, het jeugdorkest en het A-orkest van Oranje.
Aanvang: 19.30 uur, wil je dit niet missen bestel dan nu kaarten a € 6,- p.p. via:  info@oranje-ijsselmuiden.nl , ook kunt u kaarten kopen op dinsdagavond 17 december en  7 januari tussen 19 en 20.30uur bij het verenigingsgebouw van Oranje, Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Óf wordt donateur voor € 15,- per jaar van Show- en Drumfanfare Oranje en ontvang een gratis toegangskaart  voor deze prachtige avond. Donateur worden doet u door een mail te sturen naar info@oranje-ijsselmuiden.nl of door een donateurskaart in te vullen tijdens de kaartverkoop op dinsdag 7 januari. Meldt u dus nu aan en steun Oranje!

Boek ons
Boek ons voor uw evenement